U Blatnici počela proizvodnja mesnih proizvoda

Bez autora
May 25 2010

Kompanija ''Natura vita'' pustila je danas u probnu proizodnju liniju za preradu mesa koja je instalisana u Blatnici kod Teslića. "Oko 60 odsto sirovine je obezbijeđeno iz vlastitog programa i na osnovu ugovora sa našim kooperantima. Smatramo da na tržištu postoji dosta prostora i da se domaći proizvođači sa kvalitetnim proizvodima mogu nametnuti konkurenciji iz okruženja U novoj liniji za preradu mesa zaposleno je 32 radnika. U ovaj pogon, instalisanog kapaciteta 24 tone dnevno, "Natura vita" je investirala 2,5 miliona KM, a ukupnim investicijama od 13 miliona KM u posljednje tri godine ovo preduzeće zaokružilo investicioni ciklus. "Natura vita" na tržištu BiH i regiona poznata je po otkupu i preradi mlijeka i mliječnih proizvoda, a dnevno preradi oko 80 tona mlijeka.

U Blatnici počela proizvodnja mesnih proizvodaKompanija ''Natura vita'' pustila je danas u probnu proizodnju liniju za preradu mesa koja je instalisana u Blatnici kod Teslića.

"Oko 60 odsto sirovine je obezbijeđeno iz vlastitog programa i na osnovu ugovora sa našim kooperantima. Smatramo da na tržištu postoji dosta prostora i da se domaći proizvođači sa kvalitetnim proizvodima mogu nametnuti konkurenciji iz okruženja", rekao je direktor "Natura vite" Vlado Đurić.

U novoj liniji za preradu mesa zaposleno je 32 radnika.

U ovaj pogon, instalisanog kapaciteta 24 tone dnevno, "Natura vita" je investirala 2,5 miliona KM, a ukupnim investicijama od 13 miliona KM u posljednje tri godine ovo preduzeće zaokružilo investicioni ciklus.

"Natura vita" na tržištu BiH i regiona poznata je po otkupu i preradi mlijeka i mliječnih proizvoda, a dnevno preradi oko 80 tona mlijeka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik